Go back

Rudy Camacho na eerste wedstrijd: “Ik moet veel praten” (video)

Tekst & video: Ward Callens & Steven Wenselaers

Rudy Camacho speelde tegen SK Sint-Niklaas zijn eerste wedstrijd voor Waasland-Beveren, net als die andere nieuwkomer, Ibrahima Seck. Camacho blikt tevreden terug op zijn partij, maar ziet ook werkpunten. “We moeten hard blijven werken om automatismen te vinden.”

Niet alleen Camacho, die de opdracht krijgt veel te praten op het veld, ook de Beverse internationals en Siebe Schrijvers maakten tegen de buren van Sint-Niklaas hun seizoensdebuut voor Waasland-Beveren. Schrijvers is blij weer op het veld te staan bij geel-blauw. “Ik heb hier een mooi halfjaar gekend en ben blij dat ik terug ben.”

Bij de thuisploeg heel wat jongens met een Bevers verleden, waaronder Niels De Pauw, die in een recent verleden nog op de loonlijst stond bij W-B. Hij vond het een “speciaal” weerzien met zijn ex-club en had blijkbaar gedroomd van een goaltje tegen de club waarvoor hij nog steeds supportert. Dat leert ons zijn reactie in onderstaande videoreportage van W-Btv.