Go back

Save the date: fandag op donderdag 21 juli 2016

Neem je smartphone bij de hand (of voor de nostalgische zielen onder ons: pen en papier) en noteer alvast volgende datum in je agenda: donderdag 21 juli! Op die dag, tevens onze nationale feestdag en dus voor de meesten onder ons een verlofdag, vindt onze jaarlijkse fandag plaats.

Op donderdag 21 juli hopen we dat iedereen met een hart voor geel-blauw #thuisopdeFreethiel is. Onze fandag belooft namelijk weer een geslaagde mix te worden van de intussen beproefde ingrediënten: een galawedstrijd, een spelersvoorstelling en uitgebreide signeersessie met spelers en trainers, diverse attracties, stands en animatie, food and drinks…

Het uitgewerkte programma van onze fandag communiceren we op een later tijdstip. Maar je kan alvast donderdag 21 juli (namiddag) vrij houden. Onze vaste locatie is zoals steeds het Stadionplein in de schaduw van het Freethielstadion, te bereiken via de Lindenlaan. Toegang tot het terrein is uiteraard gratis voor alle supporters! Reserveren hoeft niet. Iedereen is welkom vanaf 13.00 u.

Wat we alvast kunnen meegeven is de aanwezigheid van twee Beverse topacts! De bekende DJ en producer (én supporter!) Bestien en ook coverband uit eigen streek Delacover zorgen voor de muzikale ambiance!

Fandag Waasland-Beveren: donderdag 21 juli 2016 @Freethiel