Go back

Siebe Schrijvers jaartje langer op de Freethiel!

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Waasland-Beveren en KRC Genk bereikten zaterdag een akkoord voor een verlengde uitleenbeurt van Siebe Schrijvers. Beide clubs én de speler beoordeelden de uitleenbeurt van vorig seizoen als bijzonder positief, waardoor de talentvolle aanvaller ook komend seizoen op de Freethiel te zien zal zijn.

Er komt dus een vervolg op de succesvolle uitleenbeurt van Siebe Schrijvers (° 18/07/1996) van het voorbije halve seizoen. De 19-jarige aanvaller wordt door zijn moederclub KRC Genk een seizoen ter beschikking gesteld, zonder aankoopoptie. Genk is ervan overtuigd dat de speelkansen en de ervaring die Schrijvers zal opdoen bij Waasland-Beveren hem klaar zullen maken voor een terugkeer op het hoogste niveau in Genk. Stijn Vreven en de sportieve cel van W-B van hun kant maakten er nooit een geheim van de jongeling graag nog langer op de Freethiel te houden.

Hoewel het de intentie van alle partijen is om Schrijvers het hele seizoen bij Waasland-Beveren te laten volmaken, voorziet het contract een terugroepmogelijkheid in de winter indien KRC Genk met een zware blessurelast zou te kampen hebben. Beide clubs maakten daar duidelijke afspraken over met daarin ook voordelen voor Waasland-Beveren.

We zijn alvast erg verheugd met de ‘terugkeer’ van Siebe Schrijvers naar de Freethiel en wensen hem een spetterend seizoen toe bij geel-blauw! Maandag sluit hij in principe aan bij de groep, samen met de terugkerende internationals. Schrijvers zal het komende seizoen rugnummer 10 dragen.