Go back

Stijn Vreven: “Tevreden over waar we nu staan” (video)

Door Ward Callens & Steven Wenselaers

Na de oefenwedstrijd tegen Klauwaerts Kemzeke haalden we trainer Stijn Vreven voor onze camera. De veldmeester blikt tevreden terug op de prestatie van zijn spelers: “Ik heb goede dingen gezien. Het was een positieve avond.” Voor de volgende oefengalop van W-B, zaterdag op het veld van SK Sint-Niklaas, verwacht Vreven een andere wedstrijd, “want dan zijn onze internationals terug.”

Niet alleen over de wedstrijd zelf was Stijn Vreven tevreden, hij was tevens aangenaam verrast door de individuele prestaties van enkele jongelingen. “Zij hebben de eerste keer gehoord wat ik wil zien, scoorden negen keer en hielden de nul. Dat was zeker oké.” Nu de internationals aansluiten wil Vreven gerichter gaan trainen met de groep, “maar tactisch en mentaal staan we drie à vier weken verder dan dezelfde periode vorig jaar.”

Floriano Vanzo schreef de eerste treffer van het nieuwe seizoen op zijn naam. Hij hield een positief gevoel over aan de partij. “Het was een eer om de eerste goal van het seizoen te maken”, lacht hij. “Daarna volgden er natuurlijk nog.” Bekijk hieronder zijn reactie in het videoverslag van de oefenpartij, met op het einde ook het interview met Vreven.