Go back

Moulin en Nabab zoeken andere oorden op

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Thibault Moulin verlaat Waasland-Beveren. De 26-jarige Fransman trekt naar Legia Warschau. De Poolse kampioen en Waasland-Beveren kwamen tot een akkoord over een transfer van de middenvelder. Ook Livio Nabab kiest voor een nieuw avontuur. De aanvaller verhuist naar de Franse tweedeklasser US Orléans.

Thibault Moulin werd na een sterk eerste seizoen bij Waasland-Beveren door de supporters verkozen tot speler van het jaar. De middenvelder ziet zijn seizoen nu bekroond met een transfer naar een ploeg die uitkomt in de Champions League, de Poolse landskampioen Legia Warschau. Moulin was bij geel-blauw goed voor 33 officiële wedstrijden, vier doelpunten en tien assists. Hij krijgt de toestemming om zich meteen te melden bij de trainingsstage van zijn nieuwe club. Wij danken hem voor zijn rol in het prima seizoen van W-B en wensen hem verder veel succes toe in het verdere verloop van zijn carrière!

Livio Nabab trekt dan weer naar de Franse tweedeklasser US Orléans. De 28-jarige aanvaller kiest zo na één jaar Waasland-Beveren weer voor een verblijf in de Franse Ligue 2, waar hij al het grootste deel van zijn carrière spendeerde. Nabab was het afgelopen seizoen goed voor 22 wedstrijden, twee goals en twee assists bij WB.

Daar zal het dus ook bij blijven want de aanvaller uit Guadeloupe komt vanaf komend seizoen uit voor US Orléans, dat enkele weken geleden de promotie naar de Ligue 2 verzekerde. Beide clubs en de speler vonden daarover een overeenkomst, aangezien Nabab nog een lopend contract had op de Freethiel. We wensen Livio veel succes toe bij zijn nieuwe werkgever!