Go back

W-B investeert in gloednieuwe Pioneer-geluidsinstallatie

Er zijn deze periode een aantal werkzaamheden gepland in het Freethielstadion. Zo werd er onlangs een nieuwe strook gras aangelegd naast de zijlijn aan de familietribune en wordt er nu ook een fonkelnieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd door Pioneer.

De naam Pioneer zal bij heel wat supporters nog bekend in de oren klinken. De elektronicagigant pronkte begin jaren negentig op de Beverse wedstrijdshirts. Meer dan twintig jaar later zal Pioneer dus opnieuw te zien zijn in het Freethielstadion, of liever te horen. Want volgende week worden gloednieuwe, hoogwaardige luidsprekers geplaatst boven alle tribunes van de Freethiel.

Onze club wil met de nieuwe installatie het comfort van onze supporters in het stadion verhogen, zodat een wedstrijd op de Freethiel een intense beleving wordt. De kabels voor de installatie zijn overigens reeds getrokken. De installatie zou zeker tegen de fandag (21 juli) en dus ook voor het nieuwe seizoen operationeel zijn.

pioneer 3 001plat