Go back

Hier zijn ze dan: onze wedstrijdshirts voor 2016-2017!

Tekst & foto's: Ward Callens

Dit zijn ze dan, onze nieuwe wedstrijdtenues van Kappa voor het seizoen 2016-2017. Naar goede gewoonte bestaat onze thuisoutfit uit gele shirts, blauwe shorts en gele sokken. Onze uittenue is volledig wit met goud als secundaire kleur. Er werd ook een derde tenue samengesteld in een speciale kleur en twee verschillende keeperstenues. Die stellen we u graag voor tijdens onze fandag op donderdag 21 juli.

De thuis- en uittenue worden op donderdagavond 23 juni exclusief voorgesteld tijdens onze Kick-off 2016-2017, onze officiële start van het nieuwe voetbaljaar voor partners en seathouders. Maar de eerste beelden van onze nieuwe tenues voor het komende voetbaljaar krijg je hierbij alvast in primeur. Wat opvalt aan de nieuwe shirts zijn de Omini-logo’s van kledijsponsor Kappa, die veelvuldig voorkomen in het design, zowel op de schouders als aan de heupen. Het geeft het geheel een retrolook, denk aan de Kappa-shirts van FC Barcelona van eind jaren negentig, maar met een moderne snit.

Kappa leverde voor het tweede seizoen op rij een prachtige wedstrijdoutfit af aan Waasland-Beveren en aan de hoogste kwaliteit. Die topshirts waarmee onze spelers zullen aantreden in de Jupiler Pro League kan je ook als supporter in huis halen. De zogeheten Kombat-tenues zijn te verkrijgen in onze fanshop, Soccercenter Beveren, aan €90 per stuk. Ook zullen er replica’s van onze wedstrijdshirts beschikbaar zijn. Voor die tenues betaal je slechts €65 per stuk. Jij kiest als supporter dus zelf welke Waasland-Beverenoutfit je in huis haalt.

Met dank aan onze shirtsponsors!

Geen prachtige wedstrijdshirts zonder geëngageerde shirtsponsors. Partners AIMS Tools, Peugeot, RemoFrit en Tabaknatie herkennen we van vorig seizoen. Nieuw zijn hoofdshirtsponsor Circus, casino & sports betting, op de borst, De Clerck ramen en deuren op de mouwen, Transport Roosens onderaan op de rug en Tobasco op de wedstrijdshorts. Wij danken al deze shirtsponsors voor hun engagement en hopen samen op een mooi seizoen, waarin niet alleen onze spelers maar ook onze wedstrijdtenues zullen schitteren!

Rug2