Go back

Freethielnieuws: Zinho Gano week aan de kant met knieblessure

Tekst: Ward Callens - foto: Joeri De Decker

Zinho Gano staat een goede week aan de kant met een knieblessure, opgelopen in het vriendschappelijk duel met Klauwaers Kemzeke. De aanvaller was toen goed voor drie goals en twee assists. Een MRI wees uit dat het om een verrekking van het kniekapsel gaat met een beperkte inactiviteit van een week tot gevolg. Dat is op zich goed nieuws, want even werd gevreesd voor een ernstigere blessure.

Verder traint Jens Cools voorlopig individueel en ook Gilles Van Remoortere volgde dinsdag nog een apart programma, maar zou eerstdaags weer kunnen aansluiten bij de groep. Bij beide spelers gaat het dus om een kwestie van dagen.

De proefperiode van de aanwezige testspelers werd intussen verlengd tot vrijdag 1 juli.

 

Gym time 💪💪💪 #wbe #jpl #thuisopdefreethiel @rev.training

A post shared by Waasland-Beveren (@waaslandbeveren.official) on