Go back

Doorwerthnieuws: pittige trainingen en bezoek voor de coach

Tekst: Ward Callens - foto: Paul Meima/Vitesse

Woensdag 6 juli 2016, dag drie in Doorwerth: twee stevige veldtrainingen en bezoek voor trainer Stijn Vreven van zijn ex-club Vitesse.

Er werd twee keer stevig getraind op het veld van VV DUNO. ’s Ochtends stonden onder andere verschillende positiespelen en wedstrijdvormen op het programma. Met op het einde een partijtje elf tegen elf. ’s Avonds tijdens de tweede veldtraining werd er tactisch getraind, onder meer op positiespel en stilstaande fases.

Verder kreeg Stijn Vreven het bezoek van zijn ex-club Vitesse. Onze coach maakte tijd vrij voor een interview met supportersmagazine Zwart op Geel en voor Vitesse TV. Het ijsbad na de ochtendtraining zorgde weer voor de nodige hilariteit. Het ijskoude water helpt bij herstel, maar niet iedereen is fan! Ook nog een eervolle vermelding voor het trio Siebe Schrijvers – Niels De Schutter – Valtteri Moren, dat zich tot winnaar kroonde van de wedstrijdvormpjes tijdens de eerste training.

Minder prettig nieuws kwam er uit Tilburg. De geplande oefenpot tussen Willem II en Waasland-Beveren van vrijdagavond kan niet doorgaan en wordt afgelast. Dit op vraag van de plaatselijke autoriteiten.

Winnaars van de dag 💪💪💪 #wbe #jpl #Doorwerth

A post shared by Waasland-Beveren (@waaslandbeveren.official) on