Go back

Finale EURO2016 op zon. 10 juli: Happy hours van 20.00 u. tot 22.00 u.

Zondag 10 juli 2016 staat de apotheose van het EK 2016 op het programma. Onze zuiderburen uit Frankrijk staan oog in oog met Ronaldo & co met als inzet: de Europese titel!

Zal topschutter Antoine Griezmann zijn land een tweede Europese titel in eigen land, net zoals in 1964, schenken? Gaat Cristiano Ronaldo zijn goede prestaties bevestigen en zijn duivels ontbinden? De Portugees kan zijn land naar een eerste Europese titel leiden. Portugal of Frankrijk, wie wordt het? De antwoorden op al deze vragen kan je zondag op de Grote Markt in Beveren ontdekken. Ruil voor een laatste keer de gezellige huiskamer in voor de bruisende sfeer op ons groot scherm.

Happy hours

Wij willen ook alle supporters bedanken voor uw steun en opkomst tijdens onze uitzendingen. Daarom zullen we tussen 20.00 u. en 22.00 u. een happy (two) hour(s) organiseren. Koop twee drankjes en krijg een derde drankje gratis.

 

Tot zondag!