Go back

Fandag 21/7: iedereen welkom vanaf 15.00 u., galamatch om 17.00 u.

Op donderdag 21 juli zijn we allemaal #ThuisopdeFreethiel voor onze jaarlijkse fandag. Jij komt toch ook? We starten om 15.00 u. De galawedstrijd tegen Lille OSC wordt om 17.00 u. afgetrapt. Daarna volgen nog optredens, ploegvoorstelling en signeersessie. Doorlopend animatie, food & drinks!

Waar en wanneer?

 • Stadionplein, voor de hoofdtribune van de Freethiel. Toegang via de Lindenlaan. Parkeren op parking Bosdam (Lindenlaan).
 • Donderdag 21 juli (nationale feestdag) van 15.00 u. tot 22.00 u.

Programma

Heel de namiddag en avond: animatie, (voetbal)attracties, infostands van tal van partners en supportersclubs, eet- en drinkgelegenheden en sfeervolle muziek. Het onthaal in de inkomhal is vanaf 14.00 u. geopend voor abonnementenverkoop en afhaling van abonnementen. Ticketverkoop voor onze galamatch in inkomhal A en C vanaf 15.30 u.

 • 14.00 u.: doorlopend abonnementenverkoop aan het loket, centrale inkomhal
 • 14.30 – 16.00 u.: demotrainingen elite jeugd bovenbouw (NU15 – NU19) op de oefenvelden
 • 15.00 u.: opening festivalterrein Stadionplein met doorlopend attracties, infostands, food & drinks
 • 15.00 – 16.15 u.: wedstrijd snelheidsmeter (zie onder)
 • 15.30 – 17.00 u.: ticketverkoop voor Waasland-Beveren – Lille OSC in inkomhal A en C
 • 16.00 – 16.15 u.: voorstelling derde wedstrijdshirt
 • 17.00 – 18.45 u.: oefenwedstrijd Waasland-Beveren – Lille OSC
 • 18.50 – 19.20 u.: optreden Hits on Tour
 • 19.30 – 20.00 u.: spelersvoorstelling
 • 20.00 – 21.00 u.: signeer- en fotosessie, gespreid over verschillende stands
 • 20.00 – 21.00 u.: optreden Delacover (tijdens signeersessie)
 • 21.00 – 21.30 u: partyset dj Bestien (Tomorrowland, Reverze, Summerfestival, Laundry Day)

Laat je Facebookvrienden weten dat je naar de fandag komt, bevestig je aanwezigheid via dit Facebookevenement en nodig je vrienden uit!

Geef jij de aftrap van onze galawedstrijd?

Geef jij om 17.00 u. de aftrap van ons oefenduel tegen Lille OSC? Dat kan! Wie zich tussen 15.00 en 16.15 u. laat registreren aan onze snelheidsmeter maakt namelijk kans om voor de wedstrijd het veld op te lopen voor de officiële aftrap van de wedstrijd. De vier personen die het hardst op onze goal trappen (twee volwassenen en twee -18-jarigen) worden geselecteerd. Zij mogen tijdens de rust van de partij nog eens het veld op om van de middenlijn naar doel te trappen. Lukt dat, dan krijgen zij nog een extra prijs! De snelheidsmeter blijft daarna uiteraard staan zodat jij voor eens en voor altijd kan tonen hoe hard jij wel niet op doel kan trappen.

Verder voorzien wij onder andere een pannakooi waarin jij je techniek en 1-tegen-1-skills kan laten zien, meerdere springkastelen voor de kleinsten, trampolines bij de stand van de Supportersfederatie en een kickertafel bij de stand van Peugeot. De Christelijke Mutualiteit CM voorziet een leuke obstakelbaan.

Praktisch: abo’s en tickets

De fandag is volledig gratis voor alle supporters! De galawedstrijd tegen Lille OSC is tevens gratis toegankelijk voor onze abonnees, enkel de hoofdtribune wordt opengesteld voor publiek. Abonnees kunnen ongeacht hun vaste plaats in het stadion de hoofdtribune betreden via inkomhal A of C. Daar is geen extra ticket voor nodig. Alles verloopt in primeur via de elektronische toegangscontrole.

Wie nog niet in het bezit is van een geldig abonnement voor 2016-2017 kan dat afhalen aan het loket vanaf 14.00 u. of ter plaatse een nieuw abonnement aankopen. Niet-abonnees kunnen wedstrijdtickets aankopen in inkomhal A of C. De ticketverkoop start om 15.30 u. De toegangsprijs bedraagt €15 per persoon, -16-jarigen betalen slechts €5.

Tijdens de wedstrijd worden de drankenpunten Avia – en Cibel Café open gesteld. Aangezien er een oefenwedstrijd wordt gespeeld is de voetbalwet van toepassing. Parkeren kan op parking 2 of 3, achter de staantribune, of op parking Bosdam (Lindenlaan).

Music, maestro!

Dit jaar hebben we gekozen voor drie topacts uit eigen streek! Dj en producer Bestien is inmiddels een vaste waarde tijdens onze fandag. Hij zorgt voor de ambiance doorheen de dag en de muzikale begeleiding tijdens de ploegvoorstelling. Het Beverse duo Hits on Tour brengt jullie tussen de galawedstrijd en de ploegvoorstelling helemaal in de juiste stemming en coverband Delacover, eveneens uit Beveren, zorgt na de voorstelling -tijdens de signeersessie- voor de ideale zomersfeer!

Food & drinks

De dorst lessen donderdag kan aan onze wee mobiele tapwagens. Tussendoor wat eten kan uiteraard ook: een pak friet, een hamburger of toch liever een ijsje? Onze food corner voorziet voor ieder wat wils. Drankjetons kunnen aangekocht worden in onze infokraam. Daar kunnen ook A3-posters met de ploegfoto van 2016-2017 aangekocht worden voor maar €1!