Go back

Freethielnieuws: meevaller voor Erdin Demir

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Erdin Demir kampt nog met hinder aan de buikspieren en houdt het voorlopig bij sessies bij de kinesist. Tegen volgende week zal hij een aangepast trainingsprogramma krijgen met als doel zo snel mogelijk fit te geraken. Een scan legde namelijk geen scheurtjes of breukjes bloot. Relatief goed nieuws dus voor de Zweed.

Terwijl de spelersgroep een pittige fysieke training afwerkte, volgden Siebe Schrijvers, Olivier Myny en Gilles Van Remoortere een aangepast programma. Donderdag, daags na de wekelijkse rustdag, sluit Schrijvers hij aan bij de groep. Myny en Van Remoortere werken voorlopig individueel verder aan hun herstel.

Intussen werd nog een extra oefenduel belegd tegen Klauwaerts Kemzeke. Die partij wordt afgewerkt op donderdag 28 juli om 19.30 u. op het terrein van de eersteprovincialer. W-B zal er aantreden met een gemengde kern.