Go back

Geef jij donderdag de aftrap voor ons oefenduel tegen Lille OSC?

Op donderdag 21 juli tijdens de jaarlijkse fandag speelt Waasland-Beveren een vriendschappelijke wedstrijd tegen Lille OSC. De partij wordt om 17.00 u. afgetrapt. Wij geven vier supporters de kans om mee het veld op te gaan om de galawedstrijd officieel op gang te trappen. Wat moet je daarvoor doen? In de eerste plaats een stevige linker/rechter hebben!

Wie zich tijdens de fandag tussen 15.00 en 16.15 u. laat registreren aan onze snelheidsmeter, maakt kans om geselecteerd te worden voor de formele aftrap van ons galaduel tegen Lille. Uiteindelijk mogen vier supporters het veld op: twee volwassenen en twee kinderen (-18-jaar), namelijk zij die voor 16.15 u. het hardste schot op doel laten noteren. De vier winnaars mogen tijdens de pauze van de wedstrijd hun traptechniek nog eens tonen aan het publiek. Als zij vanop de middenstip in het doel kunnen trappen, ontvangen ze nog een extra prijs!

Zij die op café of op de speelplaats wel eens een opscheppen over hun fabuleuze traptechniek krijgen donderdag dus een unieke kans om voor eens en voor altijd te tonen dat het ook effectief zo is. De snelheidsmeter staat donderdag opgesteld aan het kunstgrasveldje dicht bij de blauwe toegangspoort van het Stadionplein. Ook na de wedstrijd blijft de snelheidsmeter natuurlijk staan zodat elke aanwezige supporter nog wat aan zijn traptechniek kan werken.

Het volledige programma van onze fandag kan je op deze pagina bekijken.