Go back

Geen rugzakken toegelaten tijdens oefenduel tegen Lille OSC

Voor de oefenwedstrijd tegen Lille OSC zijn geen rugzakken toegelaten in het stadion. Nog steeds is terreurniveau 3 van kracht. Wij vragen dan ook zo weinig mogelijk tassen en zakken mee te nemen naar de fandag.

De plaatselijke autoriteiten benadrukken nog een keer dat omwille van terreurniveau 3 nog steeds de gekende veiligheidsmaatregelen van kracht zijn voor onze vriendschappelijke wedstrijd tegen Lille OSC. Dat wil zeggen dat er geen grote tassen of rugzakken toegelaten zijn in het Freethielstadion. Er wordt ook niets in bewaring genomen. Wij raden dus aan zo weinig mogelijk tassen mee te nemen. Kleine handtassen worden wel toegelaten.

De wedstrijd tegen Lille wordt afgetrapt om 17.00, de fandag start om 15.00 u. Als iedereen de veiligheidsvoorschriften respecteert, staat niets een geel-blauw familiefeest in de weg! Laten we er samen een Beverse topdag van maken.