Go back

Jonathan Buatu verlengt contract bij W-B

Tekst: Ward Callens

Jonathan Buatu en Waasland-Beveren hebben een overeenkomst bereikt over een verlengd verblijf van de centrale verdediger op de Freethiel. Buatu verlengde zijn contract bij geel-blauw tot medio 2018 met optie op een extra seizoen.

Jonathan Buatu (° 27/09/1993) arriveerde een jaar geleden op de Freethiel en kan terugblikken op een prima eerste seizoen bij W-B. De Belgische Angolees stond in 35 officiële wedstrijden tussen de lijnen en scoorde één keer. Zijn contract werd nu verlengd met één seizoen, tot 2018 met optie op een jaar extra.

In een korte videoboodschap kondigde de 22-jarige verdediger zelf het heuglijke nieuws aan en spreekt hij zijn ambities uit voor het komende seizoen. “Ik wil beter doen dan vorig jaar en ervoor zorgen dat de supporters fier kunnen zijn”, aldus Buatu.