Go back

Opoku Ampomah tekent langdurig contract bij geel-blauw

Tekst & foto: Ward Callens

Opoku Ampomah heeft dinsdagochtend een contract voor drie seizoenen met optie op een extra jaar ondertekend op de Freethiel. De Ghanese flankspeler overtuigde de sportieve staf tijdens zijn proefperiode en mag zich opmaken voor een langer verblijf in Beveren.

Enkele weken geleden streek Nana Opoku Ampomah (° 02/01/1996) neer op de Freethiel als testspeler. De Ghanese winger overtuigde de staf van zijn kunnen en mocht mee op stage in Doorwerth. Er was intussen reeds een mondeling akkoord over een contract, dinsdag volgden de nodige handtekeningen. Ampomah tekende voor drie jaar met optie.

De 20-jarige flankspeler was het voorbije halfjaar actief bij KV Mechelen, waar hij trainde met de A-kern maar niet aan spelen toe kwam bij de hoofdmacht. Daarvoor kwam hij uit voor Prisco Minis, Santos Academy, de jeugdopleiding van het Braziliaanse Santos FC, en FC Bravo Bravo in zijn vaderland. Bij Waasland-Beveren krijgt Ampomah het rugnummer 22.