Go back

Steeven Langil: “Ik voel me goed hier en wil me tonen aan de fans” (video)

In een videoboodschap gericht aan onze supporters geeft Steeven Langil duiding bij de recente ontwikkelingen rond zijn persoon. Langil excuseert zich bij de fans, die hem steeds gesteund hebben, en wil graag tonen wat hij in zijn mars heeft. “De club is het belangrijkste nu.”

Steeven Langil opent zijn videoboodschap met excuses aan de Waasland-Beveren-supporters “want er zijn dingen gezegd en geschreven die niet van mij kwamen. Ik wil nu aan de supporters tonen dat ik hier ben en wat ik in mijn mars heb, ik zit goed bij Waasland-Beveren.” Bekijk de volledige videoboodschap in onderstaande tweet. Langil komt donderdag in actie tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Lille OSC. Daarna wordt hij, net als de overige spelers van de A-kern, gepresenteerd tijdens de spelersvoorstelling.