Go back

Stijn Vreven: “Nu gaat het om de knikkers” (video)

Tekst: Ward Callens - video: Steven Wenselaers & Robin Maes

W-Btv haalde na de verloren oefenpot tegen Lille OSC trainer Stijn Vreven en Siebe Schrijvers voor de camera. Zij gaven hun mening over de laatste vriendschappelijke partij van geel-blauw in aanloop naar de competitie en lieten hun licht schijnen over de voorbereiding van W-B en de nakende competitiestart.

Stijn Vreven blikt tevreden terug op de voorbereiding van W-B. “We hebben een goede stage gehad en nuttige oefenwedstrijden. Ik heb veel geleerd en heb op een paar posities na mijn elftal in gedachten voor de competitiestart. Nu gaat het om de knikkers en moeten we zo snel mogelijk punten gaan vergaren.” Siebe Schrijvers gelooft in de kansen van geel-blauw: “Elke wedstrijd wordt moeilijk, maar als wij de individuele foutjes eruit krijgen en ons 100% geven elke wedstrijd, gaan alle ploegen het moeilijk hebben tegen ons.” Bekijk hieronder de volledige reacties van Vreven en Schrijvers.