Go back

Stijn Vreven: “We hadden het moeten afmaken in de eerste helft”

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean - video: Steven Wenselaers & Robin Maes

“Balen dat we deze match nog verliezen”, opende Stijn Vreven teleurgesteld de persbabbel na de 1-0-nederlaag bij Sporting Charleroi. “De beste ploeg heeft verloren. In de eerste helft kregen we een heel aantal kansen. Daar moesten we het eigenlijk al afmaken. De zuivere penaltyfout op Cerigioni die niet werd gefloten was een kantelpunt.”

De oefenmeester kwam voor de camera van W-Btv ook nog eens terug op de late tegengoal. “Onze beste kopper, Ibrahima Seck, die alle ballen in het centrum weggekopt had, werd in een driemansmuur gezet. Dat is een onverklaarbare fout.” Bekijk hieronder videofragmenten van de reacties van Niels De Schutter en Stijn Vreven. Later deze week meer bij W-Btv!