Go back

Ben je tussen 6 en 16 jaar oud? Word dan lid van onze Kids Club!

Voor het tweede seizoen op rij kunnen de jonge Waasland-Beveren-supporters zich aansluiten bij  de Young Believers Kids Club. Deze fanclub is onderdeel van de community-werking van W-B en komt tijdens het voetbalseizoen voor verschillende activiteiten bij elkaar, steeds in de schoolvakanties of weekends zodat alle kids de kans krijgen om deel te nemen.

Voor het seizoen 2016-2017 hebben we al een mooi lijstje klaar met speciale acties die daarbovenop georganiseerd zullen worden voor of tijdens onze thuiswedstrijden op de Freethiel! We brengen iedereen op de hoogte via onze nieuwsbrief, de Waasland Beveren-website, de Facebookpagina van W-B-community én het Waasland-Beveren Magazine.

 

Nieuwigheden

Tegenover het seizoen 2015-2016 zijn er enkele nieuwigheden. Naar analogie met onze abonnementenformules hebben we ervoor gekozen om het lidmaatschap op te trekken van -12 jaar naar -16 jaar! Dat wil zeggen dat je 4 jaar langer lid kan blijven én dus 4 jaar langer kan profiteren van alle voordelen verbonden aan de Young Believers Kids Club.

Verder is lidmaatschap vanaf dit jaar niet enkel voor een voorrecht voor geabonneerde kids, inschrijven kan ook als je geen abonnement hebt. Jeugdspelers van Waasland-Beveren en jonge supporters zonder abonnement betalen slechts €15 lidgeld voor het hele seizoen. Hierin zijn alle acties en activiteiten inbegrepen. Geabonneerde kids worden gratis lid! Voor het seizoen 2016-2017 is er geen apart Kids Club-vak meer! De Kids zitten/staan dus gewoon bij de ouders.

 

Alle voordelen op een rij

  • Bij elke thuiswedstrijd (in de reguliere competitie en de play-offs) krijgt één lid de kans om het speelveld te betreden als Kids Club-mascotte.
  • Je mag gratis deelnemen aan alle Kids Club-activiteiten.
  • Bovenop de activiteiten organiseren we voor of tijdens onze thuiswedstrijden nog enkele speciale acties. Enkel voor leden!
  • Je kan deelnemen aan exclusieve (!) wedstrijden. Zo kan je al eens naar huis gaan met een gesigneerde wedstrijdbal, een gesigneerd wedstrijdshirt en nog veel meer.
  • Waasland-Beveren schenkt alle leden een supporterspakket.
  • Altijd al eens met je klasgenootjes een wedstrijd willen bijwonen? Doe dan mee aan de scholenactie die we in de loop van het seizoen zullen organiseren.

Je ziet het, onze Young Believers leggen we dit seizoen enorm in de watten!

 

Voorwaarden

  • Je bent tussen 6 en 16 jaar oud
  • Gratis voor abonnees, niet-abonnees betalen eenmalig bij de start van het seizoen €15 lidgeld.
  • Je bent pas officieel lid wanneer je in het bezit bent van een kopie van je inschrijving! Hierop staat je unieke lidnummer.

 

Hoe lid worden?

Je kan je inschrijven aan het loket in het Freethielstadion en dat tot en met zaterdag 10 september 2016. Bij het afhalen betaal je indien je geen abonnement hebt tevens je €15 lidgeld (cash). Breng zeker je abonnement mee!