Go back

Videodagboek uit Doorwerth: Drie West-Vlamingen onder elkaar

Tekst & video: Ward Callens

Zet de drie West-Vlaamse spelers in Beverse loondienst samen voor een gemeenschappelijk interview en je krijgt… een hilarisch resultaat! In onderstaand videofragment hebben Olivier Myny, Kjetil Borry en Aaron Dhondt het onder andere over hun West-Vlaamse achtergrond, de stage, de oefenwedstrijd tegen VV DUNO Doorwerth en zingen in de auto.

Olivier Myny, Kjetil Borry en Aaron Dhondt komen alle drie uit West-Vlaanderen en kunnen het (daarom?) zichtbaar goed met elkaar vinden, al is een plaagstoot nooit veraf. Leer de drie West-Vlamingen van geel-blauw beter kennen in de recentste bijdrage van W-Btv.

We vernemen onder meer dat Dhondt niet te kloppen is aan de pooltafel, dat Myny graag zingt in de wagen en dat Borry een ‘speciale’ is. Veel kijkplezier! Waarschuwing: de video is niet ondertiteld!