Go back

Ben jij al abonnee van Waasland-Beveren?

Ben jij al abonnee van Waasland-Beveren?

 

Als je enkele seconden voor het eindsignaal het deksel op de neus krijgt, dan rest enkel een wrang gevoel. Of zoals trainer Stijn Vreven na afloop van de eerste wedstrijd tegen Charleroi baalde: je mag nog zo goed voor de dag komen, alleen de knikkers tellen.

En, daarom heeft Waasland-Beveren de komende zaterdag 6 augustus eigenlijk maar één keuze: winnen tegen Zulte-Waregem. O ja, dat is bijlange geen gemakkelijke opdracht tegen een ploeg die haar competitiestart niet miste.

De jongens van de Gaverbeek blikten nieuwkomer Eupen zonder pardon in met een droge 3-0.

 

Iets anders nu, even weg van het sportieve gebeuren.

Heb jij je abonnement voor het voetbalseizoen 2016-2017 al aangeschaft of vernieuwd? Zo ja, prima. Zo niet, dan kunnen we je enkel maar de goede raad meegeven om nog snel, snel een abonnement aan te schaffen. Je kunt dan van alle wedstrijden op de Freethiel genieten.

Een abonnement of een ticket is nog voor onze eerste thuiswedstrijd te verkrijgen op het secretariaat van W-B op vrijdag 5 augustus van 9 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur of op zaterdag 6 augustus van 9 tot 12 uur.

 

Beste supporter, we willen je er nu ook reeds op wijzen dat dezelfde strenge veiligheidsvoorschriften van vorig seizoen, die kaderen in de preventiemaatregelen die zijn genomen n.a.v. het terreuralarm drie, ook bij de aanvang van de nieuwe competitie 2016-2017 nog altijd gelden. Concreet betekent dit dat in het stadion geen rugzakken en handtassen worden toegelaten.