Go back

Freethielnieuws (18/8): Demir sluit aan – handtassenverbod blijft gelden

Sportief

Vandaag stond een training achter gesloten deuren op het programma. Nieuwste aanwinsten Julian Michel en Aleksandar Boljevic trainden voluit mee met de groep en zijn kandidaten om deel uit te maken van de selectie. Ook Erdin Demir is fit,  hij trainde voluit mee met de groep. De Zweed voelt zich ook klaar om opnieuw bij de geselecteerde namen te zijn. François Marquet werkt nog steeds aan zijn terugkeer.

Praktisch

Het handtassenverbod blijft nog steeds gelden, ook bij de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen van komende zaterdag. Er wordt geen enkele uitzondering toegestaan. Het verbod is een maatregel in samenspraak met de Pro League en politie, discussie is dus overbodig.

Vanaf zaterdag zal het cashless paymentsysteem ook worden geïmplementeerd in het businessgedeelte. Supporters zullen hun abonnement, of een aparte consumptiekaart, kunnen opladen met geld waarmee ze dan aan de drankpunten kunnen betalen. Op die manier verloopt alles veel sneller, correcter en professioneler. Meer informatie zal zeker kunnen verkregen worden aan de oplaadpunten.