Go back

Freethielnieuws (22/08): Jonge Leeuwen vanavond op Zulte Waregem

tekst: Martijn De Jonge - foto: Kevin Reyns

De beloften van Waasland-Beveren spelen vanavond de derde wedstrijd van het seizoen. Een bezoek bij Zulte Waregem staat op het programma. Bij beide ploegen zullen heel wat A-kernspelers in actie komen. De aftrap is om 19.30 uur.

Nadat onze Jonge Leeuwen vrijdag met 2-1 de boot in gingen tegen Club Brugge, gaan de jongens op zoek naar eerherstel. Nochtans werd er vrijdag goed gevoetbald, een penalty in minuut 84 zorgde uiteindelijk voor het verschil. Het doelpunt werd voor geel-blauw gemaakt door Nicolas Orye. Vanavond staat Zulte Waregem dus op het programma. Trainer Johan Van Rumst kan rekenen op elf versterkingen uit de A-kern. Laurent Henkinet, Kjetil Borry, Max Caufriez, Maxim Nys, Senne Van Dooren, Sebastien Ito, Gilles Van Remoortere, Aleksandar Boljevic, Nicolas Orye, Aaron Dhondt en Nana Opoku Ampmah zullen tussen de lijnen verschijnen.

Ook aan de overkant stuurt Franky Dury enkele bekende namen mee het veld op. Kenny Steppe, Jens Naessens, Bryan Verboom, Sebastiaan Brebels, Obbi Oulare, Sander Coopman, Karim Essikal, Jonathan Benteke en Charni Ekangamene zullen de bezoekers versterken.

Het belooft een leuke wedstrijd te worden!

Adres: Gemeentelijk Sportstadion
Kastanjelaan 75
9870 Zulte