Go back

Freethielnieuws (31/08): Eerste training Köteles

tekst: Martijn De Jonge - foto: Kevin Reyns

De spelers kwamen vandaag opnieuw samen voor een training in de voormiddag. Nieuwkomer László Köteles was ook meteen van de partij. Na een korte fotosessie, mocht hij meteen de schoenen én handschoenen aanbinden en zich tonen op de training. Dat deed hij met verve, zo zagen ook de aanwezige supporters. Op de internationals en geblesseerden, François Marquet en Zinho Gano, na was de groep compleet vandaag.

Vandaag werd ook officieel bekendgemaakt dat El Wasico zal doorgaan op 24 september 2016 om 18.00 uur, niet om 20.00 uur zoals eerder werd vermeld.

Morgen staat in de voormiddag een training op het programma voor de spelers die in de namiddag niet aantreden tegen Sparta Rotterdam. Tegen de Nederlanders wordt achter gesloten deuren, dit om veiligheidsoverwegingen, geoefend. Uiteraard volgt nadien wel een kort verslag op onze webstek.

Vrijdag staat, als alles goed gaat, de uitspraak van de schorsing van Ibrahima Seck op het programma. Het verdict is dinsdag niet gevallen omdat de beroepscommissie werd uitgesteld. Ook die uitspraak zal je kunnen vinden op één van onze kanalen.