Go back

Freethielnieuws (08/08): hard verdict voor Marquet, beloften winnen eerste wedstrijd

Deze namiddag werd er op de Freethiel een training afgewerkt voor de spelers die zaterdag in actie kwamen tegen Zulte Waregem. Gilles Van Remoortere werkte individueel verder aan zijn terugkeer. François Marquet, die zaterdag vroegtijdig naar de kant werd gehaald door een blessure aan de knie, werd vandaag getest. Die testen waren allesbehalve positief. De centrale middenvelder zal zes weken buiten strijd zijn door een scheurtje in het lateraal ligament van de knie. Het onschuldig duel in de wedstrijd zaterdag krijgt dus een serieus staartje. We wensen François een spoedig herstel toe!

De beloften hielden maandagavond de drie punten thuis tegen Excel Mouscron. De Jonge Leeuwen, die versterkt werden met enkele A-kernspelers, wonnen met 2-0 na doelpunten van Olivier Myny en Maxim Nys. Morgen volgt nog een verslag op onze website. Hou hem dus zeker in de gaten!