Go back

Freethielnieuws (10/8): Boljevic traint meteen mee, Marquet revalideert

Tekst: Martijn De Jonge - Foto: Kevin Reyns

De spelersgroep geniet vandaag van een dagje vrijaf. Nieuwkomer Aleksandar Boljevic werd gisteren meteen voor de leeuwen gegooid. Hij nam deel aan de pittige namiddagtraining en kon al meteen laten zien wat hij waard was. Hij werd vergezeld door alle andere spelers die maandag niet in actie kwamen met de beloften. Die spelers mochten na een ochtendsessie in de fitness en een smakelijke lunch naar huis.

Erdin Demir en Niels De Schutter begonnen de training met een sessie bij physical coach Jonas Ivens, maar zij sloten nadien weer aan bij de groep. Het trappen naar doel lieten ze nog even aan zich voorbijgaan. Gilles Van Remoortere trainde weer op volle kracht mee met de groep.

François Marquet werkt keihard aan zijn terugkeer.