Go back

W-Btv | Ibrahima Seck: “Winnen is het belangrijkste” (video)

Video: Steven Wenselaers & Robin Maes - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Ibrahima Seck prijkte vandaag in verschillende kranten in het elftal van de week. Mooi dat de beresterke prestatie van de W-B-kapitein niet onopgemerkt voorbij gegaan is aan de vakpers. Tegen KRC Genk was de pas 27 geworden middenvelder dan ook goed voor een prachtig doelpunt en een uitstekende partij.

Seck mocht het na de wedstrijd komen uitleggen voor onze camera. De Franse Senegalees blijft er bescheiden bij en laat zijn minzame lach spreken. “Het is goed voor de ploeg dat we twee keer scoorden, maar overwinningen blijven het belangrijkste natuurlijk”, voegt hij eraan toe. Bekijk hieronder zijn volledige reactie alsook die van trainer Stijn Vreven, vooraan in het stuk, Siebe Schrijvers en Alessandro Cerigioni.