Go back

László Köteles (31j.) komt W-B versterken

tekst: Martijn De Jonge - foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

László Köteles (°01/09/1984) komt tot het einde van het seizoen naar Waasland-Beveren. De Hongaarse doelman wordt gehuurd van KRC Genk. Het bestuur heeft, in overleg met de sportieve staf, in extremis zijn transfer afgerond.

László Köteles behoeft weinig uitleg. De Hongaar verzamelde reeds 190 wedstrijden voor KRC Genk, waar hij ook uitgroeide tot publiekslieveling. Voor de Limburgse supporters is hij een waar monument. We hoeven dus niet te benadrukken dat het voor Waasland-Beveren een toptransfer is. László heeft niet alleen de kwaliteiten van een betrouwbaar sluitstuk, hij koppelt daar ook de nodige ervaring mee. We zijn ervan overtuigd dat hij onze jonge kern heel wat kan bijbrengen.

Het bestuur en sportieve staf benadrukken dat het niet voorzien was om nog een speler aan de kern toe te voegen, maar heeft een extra inspanning geleverd. We zijn ervan overtuigd dat we met de huidige kern de nodige punten gaan pakken om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken.

Welkom László!