Go back

W-B – KV Mechelen (20/08): selectie en voorbeschouwing

tekst en foto: Martijn De Jonge

Stijn Vreven maakte zonet de namen bekend die in de selectie zitten voor de wedstrijd tegen KV Mechelen. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20.00 uur. Scheidsrechter Bart Vertenten zal de wedstrijd in goede banen proberen leiden.

Vorig seizoen werd Waasland-Beveren – KV Mechelen een doelpuntenloos gelijkspel. Op de één na laatste speeldag konden beide ploegen niets meer winnen of verliezen. Toen geel-blauw op bezoek ging bij Mechelen werd er met 2-0 verloren. Met een één op zes vorig seizoen, hoopt W-B dus beter te doen. Extra motivatie: Waasland-Beveren slaagde er tot nog toe niet in om in eigen huis te winnen van KV Mechelen in de reguliere competitie. In 2013 werden de Mechelaars met 1-0 terug naar huis gestuurd, maar dat was in Play-off II.

Stijn Vreven kan op nagenoeg iedereen rekenen voor deze wedstrijd. Enkel de langdurig geblesseerde François Marquet is nog niet inzetbaar. Nieuwkomers Aleksander Boljevic en Julian Michel zijn speelgerechtigd en maken deel uit van de selectie.

Bij de bezoekers hopen ze op de terugkeer van kapitein Seth De Witte in de basiself.

Selectie W-B: Henkinet, Demir, De Schutter, Moren, Buatu, Boljevic, Schrijvers, Cerigioni, Gano, Michel, Seck, Goblet, Jans, Opoku Ampomah, Caufriez, Cools, Vanzo, Myny, Camacho