Go back

W-B versterkt zich met Julian Michel

Tekst en foto: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren heeft zich versterkt met Julian Michel. De Fransman (° 19/02/1992) wordt weggeplukt bij Excel Mouscron, waar hij nog tot 2018 onder contract stond. Michel speelt meestal op het middenveld, maar kan ook op de linkerflank fungeren.

Michel genoot zijn jeugdopleiding bij Olympique Lyon. Hij streek in 2013 neer bij Lille OSC, waar hij vijftig wedstrijden speelde voor het tweede elftal. Hij verzamelde ook één cap voor de hoofdmacht van Lille. Nadien werd hij verhuurd aan Moeskroen. Daar speelde hij 83 wedstrijden, met elf goals en tien assists. Twee van die goals maakte de linksvoetige speler in de play-offs afgelopen seizoen.

Het bestuur is enorm tevreden met deze transfer daar Michel zowel kwaliteit als ervaring bij de ploeg kan brengen. Michel zal aantreden met rugnummer 12. Hij traint vandaag al mee met de groep. Hij tekende een contract van drie seizoenen.

Welkom, Julian!