Go back

Woensdag 31/8: Finale Open Stadion Cup Beveren in het Freethielstadion

Jongeren van tien tot zestien jaar kunnen morgen opnieuw deelnemen aan de finale van de Open Stadion Cup in het Freethielstadion! Vorm samen met je vrienden een team en doe mee aan het voetbaltornooi waarbij voetbalplezier en fair play centraal staan. Naast een beker voor de sportieve winnaar, wordt ook een prijs voorzien voor alle deelnemers en de winnaars van de fair play. De sportieve winnaars mogen naast het ontvangen van een beker, zich ook warm maken voor een grote finale tegen de winnaars van de Open Stadion Cup te Sint-Niklaas. Deze ultieme finale gaat door tijdens de rust van een competitiewedstrijd van ons eerste elftal.

Waar moet je zijn?
Parking Lindenlaan (Action/Freethielstadion). Het stadion langs de linkerkant van de hoofdtribune betreden.

Aanvangsuur?
Starten doen we om 14.00 uur.
Graag ten laatste aanwezig zijn om 13.30 uur zodat je tijdig jouw ploeg kan inschrijven.

Hoe inschrijven?
Je moet niet op voorhand ingeschreven zijn. De inschrijvingen gebeuren ter plaatse.

Hoe ziet jouw team eruit?
Een team bestaat uit minstens vijf deelnemers, vier veldspelers en één doelman.

Randanimatie?
Naast de voetbalwedstrijden kunnen de kinderen zich ook uitleven bij de Pretcamionet.

De Open Stadion Cup is een gratis voetbaltornooi, dat mede mogelijk wordt door sportdienst Beveren en Maatschappij Linkerscheldeoever, onze sociale partner. Indien je nog vragen hebt kan je onze medewerker van W-B Community bereiken op het nummer: 03 750 25 01.

Tot morgen!

 

Logo MLSO