Go back

Dirk Huyck: “Dit is het kippenvel waar ik om vroeg!”

Supporters,
Onze voorzitter Dirk Huyck opende het magazine van september met een oproep naar meer kippenvelmomenten op de Freethiel. Je kan zijn woorden op onderstaande afbeelding nog eens nalezen. Jullie hebben, samen met de spelers, hem gisteren op zijn wenken bediend. Hij is ongelooflijk fier op zijn club en wil jullie dan ook bedanken. 

Fan-tas-tisch, er is geen beter woord dat momenteel mijn gevoelens kan beschrijven”, zei Dirk. ”We zagen een ploeg die streed van minuut één tot de laatste minuut van de blessuretijd. We zagen een Freethiel die ontplofte na het doelpunt van Siebe Schrijvers. Ik, maar ook de andere bestuursleden en medewerkers, kregen dat kippenvelmoment waar iedereen naar smachte.”

“Het is niet aan iedereen gegeven om de landskampioen over de knie te leggen, maar wij hebben het gepresteerd. Nu moeten we blijven vooruitgaan, blijven vechten, blijven strijden als echte Leeuwen. De volgende thuiswedstrijd voor de competitie is tegen de buren uit Lokeren. Eerst volgt een verplaatsing naar STVV en een bekermatch tegen Oosterzonen. We rekenen op jullie supporters. We hebben nu ervaren hoe zo’n kippenvelmoment voelt. Wel, het smaakt naar meer!”