Go back

Freethielnieuws (12/09): Bijna iedereen fit | Stijn Vreven in Extra Time

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Vandaag kwam de groep samen voor twee trainingen. Een van die twee trainingen was deze ochtend op de oefenvelden. François Marquet trainde weer mee met de groep en raakt stilaan wedstrijdfit. Senne Van Dooren en Merveille Goblet trainden deze ochtend apart. Beiden hebben nog last van kleine kwaaltjes. Na de middag was er tijd voor een individuele indoortraining, waar de focus op kracht ligt.

Ibrahima Seck mocht deze middag voor de lens gaan staan voor een evenement van de communitywerking van de Pro League. Ze werken samen met de “Vlaamse Stichting Verkeerskunde” en “Agence Wallonne pour la Sécurité Routière”, een campagne uit om de mensen te sensibiliseren rond verkeersveiligheid: “De Grote Verkeerscup”. Het resultaat van de campagne is binnenkort te bewonderen.

Onze trainer Stijn Vreven is vanavond te gast in Extra Time, de voetbaltalkshow op Canvas. Het is een hele poos geleden dat iemand van Waasland-Beveren gevraagd werd als gast in de show. Mooie en positieve reclame dus voor de club. Hét bewijs dat we als club goed bezig zijn! De uitzending start om 21.50 uur.