Go back

Freethielnieuws (15/09): Sfeeractie Lokeren | extra moment tickets | Jonge Leeuwen 2-2

tekst: Martijn De Jonge | foto: The Skadillacs

Iedereen kijkt al uit naar de wedstrijd tegen Sporting Lokeren. We blijven niet bij de pakken zitten en willen alle supporters uitnodigen om vroeger naar het stadion te komen. Om 16.45 uur is er aan de kant Meerminnendam een optreden van The Skadillacs. De groep van opperbeliever én abonnee Maarten Goffin komt alle supporters opwarmen voor El Wasico. Neem alle ska-hits uit het muzikale verleden, voeg er een pittige bende muzikanten aan toe en we hét ideale recept voor een dansfeest. Vanaf 16.00 uur komt DJ B C-rious de supporters opwarmen.

Bovendien is er van 16.00 uur tot 17.00 uur happy hour, zowel aan het Themacafé als in Avia- en Cibel-café. Als je twee drankjes koopt, krijg je het derde gratis. De mensen met een ticket voor tribune B worden ontvangen door Marino Punk. Hij is al sinds 1992 accordeonist en is gekend om zijn opvallende verschijning. Zijn punklooks staan in schril contrast met de accordeon waarmee hij de mensen entertaint.

Zaterdag 17 september zal het secretariaat geopend zijn van 9.00 uur tot 12.00 uur. Je kan dan ook je tickets aankopen voor Oosterzonen en Lokeren, alsook abonnementen. Vergeet niet: de wedstrijd tegen Lokeren is er één met gesloten loketten.

Onze beloften speelden gisterenavond met 2-2 gelijk tegen KV Kortrijk. Van de A-kern traden Mathias Janssens, Kjetil Borry, Nicolas Orye, Maxim Nys, Aaron Dhondt, Nana Opoku Ampomah en Sebastien Ito aan. Bij de thuisploeg deden er een tiental spelers mee van de hoofdmacht. De twee geel-blauwe doelpunten kwamen van Aaron Dhondt, die de laatste tijd vlot de weg naar doel vindt.

Opstelling W-B: Janssens, De Malsche, Liessens, Borry, De Bauw (81′ Mouhine), Orye, Nys, Kesteleyn (72′ Huygens), Dhondt (87′ De Wree), Ampomah (72′ Keisers), Ito

Opstelling KVK: Galens, Rougeaux, Desmul, Goutas, Veldwijk, De Mets, Lingier, D’haene, Van Loo, Gsoka, Sarr