Go back

Freethielnieuws (22/9): Recuperatietraining | aankoopmomenten tickets

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Een recuperatietraining stond vandaag op het programma voor onze Leeuwen. Siebe Schrijvers, Zinho Gano, Olivier Myny en Julian Michel trainden niet mee met de groep. Myny viel gisteren na ongeveer zestien minuten uit op de wedstrijd tegen KFC Oosterzonen. De wedstrijd tegen Sporting Lokeren komt sowieso te vroeg voor hem. Morgen staat de laatste training voor de wedstrijd gepland, maar die vindt plaats achter gesloten deuren.

Je kan vandaag nog tot 20.00 uur tickets aankopen voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag. Morgen kan je tot 18.00 uur terecht op de Freethiel. Zaterdag is het onthaal ook iets langer geopend dan normaal. Je kan er terecht van 9.00 uur tot 14.00 uur! We hopen op een massale opkomst om onze Leeuwen naar de overwinning te schreeuwen.

Het contract met Bilal Jellal werd in onderling overleg ontbonden. De speler kwam niet tot spelen toe bij de hoofdmacht van geel-blauw.