Go back

Freethielnieuws (27/09): Beloften verliezen van STVV | Blessurenieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Onze Jonge Leeuwen speelden gisteren een competitiewedstrijd tegen STVV. Het bezoek naar Stayen draaide op een sisser uit na een verlies met 2-0. De geel-blauwe beloften speelden geen goede partij en verloren dus terecht. De 1-0 viel reeds op het halfuur. Vijf minuten voor rust kreeg doelman Merveille Goblet nog de handen op elkaar door een penalty te pakken. Een minuut na rust mochten de boeken toe, want de Limburgers verdubbelden hun voorsprong. Op naar volgende week, dan komt KV Oostende naar het Puyenbekestadion. Supporters op post!

Opstelling W-B: Goblet, De Bauw (75′ Sadiko), Orye (65′ Keisers), Dhondt, Caufriez, Borry, Nys, Kesteleyn (60′ Verheyden), Van Dooren (70′ De Malsche), Van Remoortere, Ito

Vandaag trainden de spelers een kleine twee uur op het veld. De spelers die gisteren in actie kwamen tegen STVV bleven vandaag binnen in de gym. Zij hielden het op een recuperatietraining. Olivier Myny sloot vandaag weer aan en trainde volledig mee. Nana Opoku Ampomah ging bij de kinesisten langs. De flankaanvaller heeft last van de enkel en zal het enkele dagen rustig aan moeten doen. Alessandro Cerigioni werkt hard aan zijn terugkeer.