Go back

Freethielnieuws (28/09): Nieuwe ploegfoto | blessurenieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Deze voormiddag werd een nieuwe ploegfoto genomen. Naar vroegere traditie van SK Beveren werd deze foto genomen aan kasteel Cortewalle in Beveren. Anders dan andere jaren, waarbij de groepsfoto telkens op de Freethiel werd genomen. Enkele sponsors gingen gewillig mee op de foto met de spelersgroep. Het resultaat kan u hier bekijken.

Na de fotosessie stond voor de spelers een stevige voetbalconditietraining op het programma. Niels De Schutter had na die training wat last van de achillespees en moet het rustig aan doen. Nana Opoku Ampomah trainde nog steeds individueel, maar sluit in de loop van de week aan. Alessandro Cerigioni hield het vandaag bij aquajogging, maar de aanvaller boekt goeie vooruitgang. Het is uitkijken naar zijn terugkeer.