Go back

Goed GEZINd-actie tegen KAS Eupen en Excel Mouscron: neem gratis je (klein)kind mee!

Beste supporters,

Vandaag meer dan ooit hebben we jullie steun nodig. Dat is niet alleen het geval voor onze belangrijke uitwedstrijd tegen KVC Westerlo, maar ook in onze eerstvolgende thuiswedstrijden tegen KAS Eupen op zaterdag 15 oktober om 20.00 uur alsook tegen Excel Mouscron op donderdag 27 oktober om 20.30 uur.

Wij leggen jullie daarvoor alvast in de watten. Omdat Waasland-Beveren een familieclub is en dat ook wil blijven, willen we voor die thuismatchen een extra inspanning doen en jullie samen met het hele gezin op de Freethiel uitnodigen.

Concreet houdt dit in:

  • Elke abonnee mag één (klein)kind -jonger dan 18 jaar- gratis meebrengen voor beide wedstrijden.Daarvoor moet je dan wel op voorhand het ticket aan onze loketten komen afhalen.Een (groot)ouder waarvan het kind reeds een abonnement heeft, mag ofwel een ander kind ofwel een vriend (-18 jaar) meebrengen.
  • Elke niet-abonnee die zich een ticket aankoopt voor de wedstrijd tegen Eupen en/of Moeskroen, mag voor die wedstrijd een ticket voor één (klein)kind kopen voor amper 5 euro. Dit extraatje bekom je door het op voorhand aan onze balie te komen aankopen. Deze actie geldt voor alle vakken/tribunes, behalve vak E. In vak E mag je (klein)kind aan 2 euro het stadion in.

De actie gaat vanaf maandag 3 oktober van start!

We rekenen uiteraard op jullie massale steun. Hartelijk dank en tot binnenkort op de Freethiel, goed GEZINd!