Go back

KALENDERUPDATE JPL SPEELDAGEN 14 T.E.M. 17

De Pro League heeft vandaag de definitieve speelmomenten van de speeldagen 14 t.e.m. 17 in de Jupiler Pro League bekend gemaakt. Voor Waasland-Beveren zijn er enkele wijzigingen. Zo speelt geel-blauw zijn duel op het veld van KAA Gent op zondagavond 20.00 uur en wordt de thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi vervroegd naar 18.00 uur Hieronder een overzicht van de betreffende wedstrijden, waarvan datum en aanvangsuur nu definitief vaststaan.

  • Speeldag 14  KAA Gent – Waasland-Beveren,  zondag 6 november om 20.00 uur
  • Speeldag 15: Waasland-Beveren – KV Kortrijk, zaterdag 19 november om 20.00 uur
  • Speeldag 16: Waasland-Beveren – Sporting Charleroi, zaterdag 26 november om 18.00 uur
  • Speeldag 17: Zulte Waregem – Waasland-Beveren, zaterdag 3 december om 20.00 uur

Voor het zover is moet W-B eerst nog aan de bak tegen KVC Westerlo (speeldag 9), KAS Eupen (speeldag 10), Standard de Liège (speeldag 11), Excel Mouscron (speeldag 12) en RSC Anderlecht (speeldag 13).

Onze eerstvolgende afspraak is de belangrijke wedstrijd van morgen om 20.00 uur in het ’t Kuipje tegen KVC Westerlo. Onze spelersgroep rekent op jullie steun!