Go back

Korting voor nieuwe abonnees | ticketinfo Croky Cup | ticketinfo Sporting Lokeren | Mooie prijzen te winnen in september

De eerste driepunter is binnen, supporters. En wat voor één! Landskampioen Club Brugge werd met 1-0 terug naar West-Vlaanderen gestuurd. De Freethiel ontplofte, supporters gingen samen met de spelers uit de bol én er kwam appreciatie uit de media. Samen met jullie, beste supporters, kunnen we heel veel bereiken. Het bestuur heeft beslist om iedereen die nu een abonnement aankoopt minstens tien procent korting te geven. Een overzicht:

nieuwe aboprijzen

Kom dus snel naar de Freethiel en breng je abonnement in orde. Je maakt bovendien ook kans op mooie prijzen. Zie verder!

De wedstrijd tegen KFC Oosterzonen Oosterwijk gaat door op 21 september om 20.00 uur. Vanaf deze week kunnen ook voor die wedstrijd tickets worden aangekocht. Een zitplaats (ook B) zal twintig euro kosten voor een volwassene en acht euro voor een kind (-16). Een plaats in de staantribune kost vijftien euro voor een volwassene en vijf euro voor een kind. Het is niet mogelijk om onze abonnees gratis binnen te laten door afspraken met de tegenstander.

Dé wedstrijd waar iedereen met een geel-blauw hart naar uitkijkt, is uiteraard die tegen Sporting Lokeren. Zoals ieder jaar zal er, om veiligheidsredenen, met gesloten loketten gewerkt worden. Concreet wil dat zeggen dat niet-abonnees hun ticket in voorverkoop moeten aankopen. Wees er dus snel bij!

In de aanloop naar de wedstrijd tegen Sporting Lokeren (vanaf morgen t.e.m. 24 september), loopt er een wedstrijd op de Freethiel. Als je naar de Freethiel komt, een wedstrijdformuliertje invult en in de daartoe bestemde bus dropt, maak je kans op één van de vele prijzen uit de prijzenpot. Een abonnement voor volgend seizoen, een gesigneerd shirt en een gesigneerde bal zijn allemaal prijzen waar je kans op maakt. Ook onze huidige abonnees kunnen dus deelnemen als ze hun ticket voor de bekerwedstrijd komen aankopen.