Go back

STVV – W-B (17/09): nuttige informatie

Waasland-Beveren gaat zaterdag op het veld van STVV op zoek naar de bevestiging. Vorige week vrijdag werd namelijk de eerste driepunter, én wat voor een, behaald tegen Club Brugge. Met vijf punten is het al iets rustiger ademhalen momenteel, maar dat kan snel veranderen. Een driepunter halen in Limburg is dus de enige optie. Onze Leeuwen hebben bewezen dat ze, geruggesteund door jullie, tot veel in staat zijn. Daarom hopen we dat jullie de verplaatsing naar Sint-Truiden zullen maken en dat we nadien opnieuw samen een feestje kunnen bouwen.

Een volwassene betaalt in Sint-Truiden twintig euro om te zitten en vijftien euro om te staan. Kinderen tot veertien jaar betalen tien euro om te zitten en tien euro om te staan.

Volgende supportersclubs leggen een bus in naar Sint-Truiden:

 • Beverboys
  • Vertrek om 17.45 uur
 • De Groene
  • Vertrek om 17.30 uur
 • Moet Kunnen
  • Vertrek om 17.30 uur
 • WB United – Sportief
  • Vertrek om 18.00 uur

Adres:
Tiensesteenweg 168
3800 Sint-Truiden.

Bijzondere bepalingen eigen aan het stadion Stayen:

 • Het is verboden om het stadioncomplex te betreden in het bezit van toeters met drukgas.
 • Vlaggen met buigzame PVC-masten van max 2 x 2 meter zijn toegelaten. De spandoeken van meer dan 2 x 2 meter moeten vuurwerend zijn (attest voor te leggen aan de hulp- en interventiediensten en Veiligheidsverantwoordelijke).
 • De scheiding naar het speelveld te overschrijden, dit wordt gesanctioneerd met een administratief stadionverbod van minimum 2 jaar en een administratieve geldboete van € 1000.
 • De autobestuurders in het bezit van een parkeerbewijs zijn gehouden aan de richtlijnen gegeven door de parkeerwachters en stewards. De club is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstal op het parkeerterrein.
 • De toegang tot het stadion wordt verboden aan de supporters welke zich aanbieden aan de STVV compartimenten en die drager zijn van duidelijke kentekens van een andere ploeg dan STVV.
 • In tribune West 2nd floor en 3th floor worden pet en sjaal van een andere ploeg gedoogd.
 • Tickethouders van de Noord-tribune hebben enkel toegang tot de Goethalszaal en de zitplaatsen van deze tribune.
 • Verbod het stadion binnen te brengen en te gebruiken, elk middel dat er toe leidt om geluid elektronisch te versterken hetzij door een elektronisch, elektrisch of enig ander middel van stroomvoorziening of daarmee gelijkgesteld (vb. megafoon, micro’s, enz.)
 • De “socio-business-class”, bestaande uit outside-seats en vergaderruimtes, wordt uitsluitend bezocht door vergunninghouders en hun genodigden: de Raymond Goethalszaal, het Hotel, de White Room, de Silver Room, de Gold Room, de Imanex-Room, het Grand Café, Rvue-zaal en de Skyboxen. Deze stadiononderdelen worden beschouwd als openbare plaats. Dit betekent dat de voetbalwet hier ook van toepassing is.
 • Voor het verbruik van eten en drank in de tribunes zijn de algemene voorwaarden van toepassing vervat in het protocolakkoord en zijn geldig t.e.m. 31 juli van het lopende jaar. Pictogrammen geven de indicatie weer in welke tribune wat de toepassingvoorwaarden zijn.