Go back

B2B: Smaak op de Freethiel (20/10)

Het is bijna zover! Op donderdag 20 oktober staat de eerste B2B-avond van het nieuwe seizoen op het programma. Smaak op de Freethiel neemt jou mee naar een culinaire reis doorheen de businessclub van het Freethielstadion. Maar liefst zestien standhouders laten jou proeven van hun specialiteiten. Vis, vlees, groenten, kaas, trappist, gin-tonic, maar ook gezonde voeding. Je kan werkelijk alles proeven. Ondertussen is de kaap van tachtig inschrijvingen bereikt. Zaakvoerders, ondernemers en handelaars van in en rond Beveren, zoals Homemakers bvba, Van der Valk Hotel, SBB Beveren, G. Smet bvba, Netflow-it, Belfius, zullen aanwezig zijn.

Bent u ondernemer of handelaar? Dan kan U ook nog aanwezig met maximaal drie personen. Stuur een mailtje naar kevin@waasland-beveren.be voor dinsdag 18 oktober en laat je verleiden door de verschillende producten. Vermeld zeker de namen van de aanwezigen.

 Schepen Katrien Claus zal Smaak op de Freethiel openen met een korte toespraak. De muzikale begeleiding zal verzorgd worden door Patrick Verstiggel.

 Mis het zeker niet. Wij hopen alvast dat we je donderdag mogen verwelkomen.

 Van harte welkom op de Freethiel!

 

Enkel toegang voor ondernemers en handelaars!