Go back

Chez Charles zet sociale partners Waasland-Beveren in de kijker

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Chez Charles, charcuterieproducent uit het Waasland én grote partner van Waasland-Beveren, wil de sociale partners van Waasland-Beveren bedanken. Sociale partner is een heel ruim begrip. Onze geel-blauwe communitywerking werkt samen met tal van sociale partners. Zo worden er bewoners van de centra vzw De Klaproos (Kallo), vzw De Klokke (St-Niklaas), CAW Beveren en Hof ter Welle uitgenodigd tegen KAS Eupen.

Concreet gaat Chez Charles op de thuiswedstrijd tegen KAS Eupen bij deze sociale partners een aantal uitnodigingen afgeven waarbij zij uitgenodigd worden in de skybox van het bedrijf. Chez Charles zal de genodigden verwennen met hapjes en drankjes. Onze Leeuwen proberen ze te verwennen door oogstrelend voetbal te brengen én een driepunter thuis te houden op de Freethiel. Op die manier hoopt zowel Waasland-Beveren als Chez Charles hen een dag te bezorgen die ze nooit zullen vergeten, want het is écht wel een once in a lifetime­-belevenis.

Bij de thuiswedstrijd tegen Excel Mouscron is er deel twee van de actie van Chez Charles. Dé grootste sociale partner van Waasland-Beveren is uiteraard de supporter. Thuis, op de Freethiel, maar ook op verplaatsing geven zij wekelijks het beste van zichzelf. De supporters hebben uiteraard ook een stem in de club, dat in de vorm van de supportersfederatie. Vandaar dat Chez Charles ook hen in de bloemetjes wil zetten voor hun onvoorwaardelijke steun en trouw. Elke supportersclub van W-B mag een bestuurslid afvaardigen en worden getrakteerd door Chez Charles op een skyboxervaring met de bijhorende hapjes en drankjes.

Niemand wordt overgeslagen want Chez Charles wilt dat iedereen kans maakt om met een attentie naar huis te gaan. Na de wedstrijden tegen KAS Eupen, Excel Mouscron en RSC Anderlecht zullen de spelers vijftig (!) ballen per match in het publiek trappen.