Go back

Freethielnieuws (12/10): Dagje vrij | Jonge Leeuwen | Ticketing KAS Eupen

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Onze spelers genoten, op de spelers die vanavond aantreden na, van een vrije dag. Siebe Schrijvers, Floriano Vanzo, Merveille Goblet en Laurent Jans werden vandaag in de kinépraktijk Rev. verwacht voor een check-up.

Onze Jonge Leeuwen spelen vanavond op Beerschot-Wilrijk de laatste groepswedstrijd voor de nationale beker. Onze beloften zijn sowieso al verzekerd van een stek in de volgende ronde na een zes op zes. Van de A-kern treden vanavond Gilles Van Remoortere, Maxim Nys, Sebastien Ito Mavitidi, Nicolas Orye en Senne Van Dooren aan.

Voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag is er geen enkel plaatsje meer vrij in de tribunes A2, A3 en H. Op tribune G zijn er nog enkele plaatsjes. Meer info over de goedGEZINdactie vind je hier.