Go back

Freethielnieuws (17/10): In memoriam: Alfons Van Wauwe | spelers in elftallen van de week | Jonge Leeuwen vanavond op Charleroi

tekst: Martijn De Jonge | afbeeldingen: Martijn De Jonge - HLN - HNB

Vorige vrijdag is Alfons Van Wauwe van ons heengegaan. De schoonvader van onze erevoorzitter Melchior Roosens werd 96 jaar. De man was kind aan huis op de Freethiel, hij kwam heel regelmatig onze Leeuwen aanmoedigen. Voor de wedstrijd Waasland-Beveren – KAS Eupen werd hij herdacht met een minuut stilte. De mooie driepunter was ook voor hem! Heel veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden.

Jonathan Buatu Mananga en Laurent Jans vertegenwoordigen vandaag Waasland-Beveren in de elftallen van de week, opgesteld door verschillende media.

foto-17-10-16-11-41-37foto-17-10-16-11-41-41(HLN)   5900fedc-4943-4170-ae6f-a2dbd12e418a  (HNB)

Ook Siebe Schrijvers komt nog voor in de klassementen, hij staat negende in de top-tien van beste aanvallers dit seizoen.

foto-17-10-16-11-44-19(HLN)

 

Onze Jonge Leeuwen spelen vanavond op het veld van Charleroi. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20.00 uur. Van de A-kern treden Mathias Janssens, Senne Van Dooren, Maxim Nys, Sebastien Ito, Gilles Van Remoortere, Julian Michel, Nicolas Orye, Aaron Dhondt en Nana Opoku Ampomah aan. Charleroi staat dertiende met zes punten, dat zijn er vier minder dan geel-blauw. W-B bekleedt momenteel de zevende stek in het klassement.