Go back

Freethielnieuws (18/10): Jonge Leeuwen spelen gelijk tegen Charleroi | blessurenieuws | footlunch Moeskroen aan € 39

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Onze Jonge Leeuwen speelden gisteren 1-1 gelijk op het veld van Sporting Charleroi. Opnieuw was er een hoofdrol weggelegd voor Aaron Dhondt. De nummer twintig van W-B scoort al voor de tweede week op rij. In Charleroi deed hij dat al in de tweede minuut van de wedstrijd, met een lage schuiver in de verste hoek vanop de rand van het zestienmetergebied. De thuisploeg stelde vijf minuten voor de rust gelijk. Een kwartier voor tijd vielen de Zebra’s met tien, maar daar konden onze Jonge Leeuwen niet meer van profiteren.

Opstelling W-B: Janssens, De Bauw (88′ Huygens), Michel, Orye (71′ Verheyden), Dhondt, Ampomah, Nys, Ponnet (89′ Mouhine), Van Dooren, Van Remoortere, Ito

Vandaag stond er opnieuw een training op het programma voor de spelers. De jongens die gisteren in actie kwamen, deden het rustig aan en hielden het bij een recuperatietraining. Alessandro Cerigioni trainde apart. Hij kreeg vandaag het gezelschap van Ibrahima Seck en Merveille Goblet, die beiden met kleine kwaaltjes kampen. Hun eventuele inzetbaarheid voor het weekend komt niet in het gedrang.

De volgende thuiswedstrijd valt op donderdag 27 oktober tegen Excel Mouscron, opnieuw een rechtstreekse concurrent dus. Het belang van die wedstrijd is dus opnieuw niet te onderschatten. Vandaar een warme oproep naar alle supporters om ook dan naar de Freethiel af te zakken. Het is niet simpel om na een lastige werkdag eerst in de potten en pannen te roeren om nadien naar het voetbalstadion af te zakken. Vandaar dat we een aangepaste formule van de footlunch willen aanbieden. Alle supporters kunnen voor slechts € 39 in plaats van de gebruikelijke € 65 genieten van een verrukkelijk menu. Voor het ticket, gecombineerd met de footlunch, betaal je deze keer slechts € 20 in plaats van € 50. In totaal kan je dus genieten van een fantastisch menu én voetbalwedstrijd voor € 59 in plaats van € 115. Meer zelfs, indien je een abonnement hebt voor het seizoen 2016-2017 in om het even welke tribune, hoef je dat ticket zelfs niet te betalen. Je geniet dan van deze businesservaring voor slechts € 39. Reserveren kan je hier.