Go back

Freethielnieuws (25/10): Aangepaste openingsuren | Jonge Leeuwen verliezen | blessurenieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Donderdag 27 oktober zal het secretariaat uitzonderlijk om 16.00 uur sluiten. Tot dan kunnen supporters nog terecht in de centrale inkomhal voor de aankoop van tickets in voorverkoop. Anderhalf uur voor de wedstrijd zijn de loketten uiteraard weer geopend voor de dagverkoop van de wedstrijd tegen Excel Mouscron.

Onze Jonge Leeuwen speelden gisteren tegen de beloften van KRC Genk. De bezoekers uit Limburg bleken een maat te sterk en wonnen verdiend met 0-2. Doelman Merveille Goblet werd na 19 minuten uitgesloten na een obstructiefout. Matias Janssens was zijn vervanger en stopte de strafschop na de fout van Goblet.

Basisopstelling: Goblet, De Schutter, Michel, Orye, Dhondt, Opoku Ampomah, Borry, Nys,  Van Dooren, Van Remoortere, Ito

Vandaag stond er opnieuw een training op het programma voor onze Leeuwen. Valtteri Moren trainde nog individueel in het zwembad, terwijl Alessandro Cerigioni samen met de kiné het terrein al opging.