Go back

Freethielnieuws (4/10): Jonge Leeuwen spelen 3-3 tegen KVO | Blessurenieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Onze Jonge Leeuwen speelden gisteravond 3-3 gelijk tegen KV Oostende. In drie doldwaze minuten scoorde geel-blauw evenveel keer. Nicolas Orye bracht W-B op voorsprong met een lage schuiver. Het doelpunt gaf de thuisploeg een boost want nog geen minuut later verdubbelde Aaron Dhondt de score. De West-Vlaming lobte op subtiele wijze de Oostendse doelman. Na een individuele actie van Nana Opoku Ampomah kon Julian Michel ook z’n doelpuntje meepikken. 3-0, boek toe, zou je denken… Niets is minder waar. De West-Vlamingen kwamen beter uit de kleedkamer en W-B acteerde heel nonchalant en slordig na de koffie. Na nog geen vijf minuten in de tweede helft maakte doelman Mathias Janssens een penaltyfout. De omgezette penalty bracht KVO opnieuw in de wedstrijd. Net na het halfuur volgde de 3-2 en in minuut 87 uiteindelijk werd de gelijkmaker gescoord. Een knap eerste halfuur, een daaropvolgend slordig uur en een teleurstellend resultaat. Dat is de conclusie van de wedstrijd.

Vandaag stond voor de spelers een recuperatietraining op het programma. Alessandro Cerigioni werkt keihard verder aan zijn terugkeer. Hij hield het vandaag bij een revalidatietraining in de gymzaal. Niels De SchutterRonnie Schwartz en Erdin Demir volgden ook een aangepaste training. Zij hebben last van kleine kwaaltjes en doen het even rustig aan.