Go back

Freethielnieuws (5/10): Blessurenieuws | Vanzo opgeroepen voor Belgische U21

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Vandaag trainden de spelers opnieuw stevig op het oefenterrein. Opnieuw ontbraken Alessandro Cerigioni, Niels De Schutter en Erdin Demir. Zij revalideren nog steeds van hun kwaaltjes. Ze deden dat alledrie in de fitnessruimte. Ook Olivier Myny sloot bij hen aan na een dik uur. Hij deed het al rustig aan door de problemen aan z’n enkel, maar hij liet nu ook een deel van de training aan zich voorbijgaan.

Ook Floriano Vanzo was vandaag niet op de training. De aanvaller werd gisteravond nog bij de selectie van bondscoach Johan Walem gehaald. Hij vervoegt Siebe Schrijvers en Merveille Goblet bij de nationale selectie van de U21. Succes, Floriano!